DSCN1602

Ofițeri și agenți din cadrul Penitenciarului Gherla s-au alăturat proiectului de reconstruire a unei case din localitatea Nicula, distruse în urma unui incendiu. Până în prezent și-au manifestat dorința de a oferi o mână de ajutor în jur de 50 de lucrători ai penitenciarului, care vor participa pe rând la toate fazele de construcție: fundație, zidărie, dulgherie și apoi finisare.

Casa este a doamnei Mureșan Iuliana, una dintre cele 200 de persoane vârsnice cu posibilități materiale modeste, aflate în proiectul de ajutorare a Asociației Oastea Domnului Gherla.

Proiectul de reconstrucție a casei a fost demarat de Asociația Oastea Domnului alăturându-se apoi și alți membrii ai comunității care au fost sensibili la suferința unei persoane aflate în dificultate.

DSCN1651

De-a lungul timpului, Asociația Oastea Domnului si-a făcut simțită prezența cu regularitate în Penitenciarul Gherla pentru a susține diverse activități derulate cu persoane private de libertate. Ultima vizită a oferit ocazia angajaților unității să afle despre proiectul inițiat în localitatea Nicula, la care au aderat în mod spontan.

 

Comunicat