Sunteti aici:SocialContinuă amicalele

Continuă amicalele

Publicat in data

Handbalistele Universității Cluj au plecat  la Sânnicolau Mare pentru a participa la Gala handbalului masculin și feminin “Millennium Trophy”- aniversarea a 15 ani de la înființarea echipei de handbal feminin Unirea, a 20 de ani de la înființarea echipei de handbal masculin Aranca Venray și a 25 de ani de la prezența în prima ligă a echipei de handbal masculin Comerțul Sânnicolau Mare.

În cadrul turneului, elevele antrenate de Ioan Ani-Senocico vor întâlni azi, de la ora 19:30 formația Békéscsabai Előre NKSE, după care sâmbătă vor juca cu unguroaicele la ele acasă. “Nu punem accentul pe scor în aceste partide de verificare, ci doar vrem să vedem ce trebuie schimbat în relațiile de joc pentru a fi în formă maximă la debutul campionatului”, a declarat Cosmin Sălăjan, directorul sportiv al “U” Jolidon.

Clujeanca Cristina Laslo, căpitanul echipei naţionale de handbal feminin a României (sub 18 ani), a fost declarată cel mai bun jucător al turneului. „În şedinţa din august voi propune Consiliului Local acordarea Diplomei şi medaliei PRO URBIS şi a unui premiu în valoare de 2000 de lei handbalistei Cristina Laslo, pentru contribuţia deosebită pe care a avut-o la acest turneu mondial şi pentru că a reprezentat sportul clujean la cel mai înalt nivel”, a precizat primarul Emil Boc.

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...