Șoc după Copa America! Messi și-a anunțat retragerea din naționala Argentinei!

Lionel Messi și-a anunțat retragerea din selecționata Argentinei, la doar 29 de ani, după înfrângerea suferită la loviturile de departajare în fața reprezentativei statului Chile (2-4), în finala turneului Copa America 2016.

“Selecționata este un capitol încheiat pentru mine. Este a patra finală pe care am pierdut-o cu naționala Argentinei, a treia consecutivă”, a explicat Messi, referindu-se la eșecurile suferite cu naționala “albiceleste” în finalele Cupei Mondiale 2014 și Copa America 2015 și 2016.

“Este un moment dur pentru mine și pentru întreaga echipă, este foarte dificil. Mi-aș fi dorit atât de mult să aduc un titlu de campion în Argentina, iar acum plec fără să fi reușit acest lucru”, a explicat atacantul-vedetă al lui FC Barcelona în fața jurnaliștilor.

“Am făcut tot ceea ce am putut, dar nu e pentru mine. Am pierdut încă o finală, tot la loviturile de departajare (la fel ca la ediția din 2015 — n.red), iar acest lucru m-a afectat foarte tare”, a adăugat el.

În finala disputată duminică la East Rutherford, starul argentinian a ratat primul penalty al Argentinei la loviturile de departajare.

La Copa America 2016, Messi a marcat în total cinci goluri, ceea ce i-a permis să devină cel mai bun marcator din istoria selecționatei țării sale.

Messi a debutat în naționala Argentinei în august 2005, la vârsta de 19 ani.

Potrivit presei sportive, pe lângă Messi, și-au mai anunțat intenția de a se retrage de la națională și alte cîteva vedete ale Argentinei.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.