Soarta Universităţii se va decide la 1 martie. “Sunt două scenarii: falimentul sau un nou investitor “, spune Emil Boc

Soarta Universităţii se va decide la 1 martie. “Sunt două scenarii: falimentul sau un nou investitor “, s-a limitat să declare primarul Emil Boc, la finalul întâlnirii avute ieri cu administratorul judiciar, Marieta Anastasescu.

Admninistratorul judiciar al Universităţii Cluj, Marieta Anastasescu a sosit ieri dimineaţă la Cluj şi a discutat două ore cu puţinii angajaţi ai clubului, pe care i-a anunţat că deocamdată nu sunt bani pentru plata salariilor.

Anastasescu a plecat apoi la primărie, unde s-a întâlnit cu Emil Boc.La discuţia de aproximativ o jumătate de oră din biroul primarului au asistat şi câţiva dintre consilierii locali.

EMIL BOC , primarul municipiului Cluj-Napoca: O să facem doar o scurtă declaraţie, fără alte întrebări suplimentare, pentru că ea sintetizează rezultatul întâlnirii. Toţi avem acelaşi obiectiv de a asigura continuitatea Universităţii. Avem în lucuru două scenarii, după 1 martie vă vom preciza detalii suplimentare cu privire la care dintre scenariile discutate azi vor putea fi puse în aplicare pentru perioada următoare. Până atunci nu vom da alte detalii pentru a nu periclita punererea în practică a scenariilor pentru U. După 1 martie venim cu detalii suplimentare.

Potrivit ştiridesport.ro, un om de afaceri spaniol ar fi interesat să cumpere clubul Universitatea. Mutarea ar trebui să se facă cât mai rapid, asta pentru că 10 martie este data până la care U Cluj trebuie să achite datoria de 50.000 de euro, către foşii jucători Ionuţ Neag şi Emilian Dolha. În caz contrar, va fi demarată procedura de faliment.

Datoriile clubului de fotbal se ridică în prezent la aproape 2 milioane de euro.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii