Sindicaliştii din administraţie ameninţă cu declanşarea grevei generale. Vineri, va avea loc o grevă de avertisment

By | Published | Niciun comentariu
valer_suciu
Valer Suciu, preşedinte FNSA

Federaţia Naţională a Sindicatelor din Administraţie avertizează Guvernul României că salariaţii din administraţia publică locală au ajuns la capătul răbdării şi ameninţă cu ample acţiuni de protest.

Potrivit lui Valer SUCIU, preşedinte al FNSA,  după greva de avertisment de vineri va fi demarată procedura pentru strângerea de semnături în vederea declanşării grevei generale în administraţia publică locală.

Vă reamintim că FNSA organizează, în data de 20.02.2015, în intervalul orar 10-10.30, greva de avertisment cu întreruperea programului în instituţiile din admistraţia publică locală (primării şi consilii judeţene) ca urmare a faptului că niciuna dintre solicitările funcţionarilor nu a fost soluţionată de către Guvernul României.

Sindicaliştii solicită, printre altele, reglementarea şi liberalizarea acordării începând cu anul 2015 a tichetelor de masă sau a normei de hrană pentru salariaţii din administraţia publică locală, creşteri salariale şi pentru salariaţii din administraţia publică locală din România sau aplicarea legii privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *