Senatorul Alexandru Cordoş s-a autosuspendat din PSD

Alexandru Cordoş urmărit penal pentru trafic de influenţă, alături de fiica şi soţia sa, care este arestată, s-a autosuspendat din toate funcţiile deţinute în PSD,  parlamentarul declarând că nu doreşte să implice partidul în situaţia sa juridică.

Într-un comunicat de presă, senatorul PSD Alexandru Cordoş a anunţat că se autosuspendă din toate funcţiile deţinute în partid, până la clarificarea în justiţie a situaţiei sale juridice.

“Mă autosuspend pentru a nu implica PSD în situţia juridică pe care o voi clarifica în justiţie. Am încredere în justiţie”, a declarat senatorul Alexandru Cordoş, potrivit comunicatului de presă.

Senatorul Alexandru Cordoş era vicepreşedinte al organizaţiei PSD Cluj, dar conducea şi Departamentul de politici sociale şi ocuparea forţei de muncă, egalitate de şanse şi familie în cadrul PSD Cluj.

Alexandru Cordoş este urmărit penal, alături de fiica sa, Andreea Alexandra Cordoş, în dosarul în care soţia sa, Mihaiela Cordoş, referent la Spitalul Judeţean Cluj, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile pentru trafic de influenţă în formă continuată.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.