Șeful politiei din Dej, Alin Câmpean- demis din funcție ca urmare a scandalului în care a fost implicat în plină pandemie

Șeful politiei Dej,  Alin Câmpean,  a fost eliberat din funcție după ce au fost făcute publice pe site-urile de socializare o serie de fotografii din aprilie 2020 de la o petrecere cu interlopi în plină pandemie.

Deși Alin Câmpean susține că acele fotografii au fost făcute în septembrie 2019, pozele surprind persoane care purtau măști și mănuși.

Conform IPJ : Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj este abilitat să comunice următoarele: Urmare a cercetării disciplinare a unui ofițer din cadrul Poliției municipiului Dej, a fost dispusă sancționarea disciplinară a acestuia cu măsura ,,trecerea într-o funcție inferioară până la cel mult nivelul de bază al gradului profesional deținut”, conform art.58, lit.d, din Legea 360/2002 privind sancțiunile disciplinare care pot fi aplicate polițiștilor. Sancțiunea disciplinară a fost dispusă azi, 13 mai 2020, prin Dispoziția Șefului Inspectoratului. În cadrul cercetării disciplinare efectuate, s-a stabilit că polițistul a încălcat norme ale Codului de etică și deontologie profesională, precum și aspecte ce țin de îndatoririle profesionale ale polițistului, stabilite prin Legea 360/2002 privind Statutul polițistului.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii