Se circulă în condiții de iarnă pe drumurile din județul Cluj. Autoritățile au intervenit cu material antiderapant

Consiliul Judeţean Cluj informează cetăţenii şi participanţii la trafic că, în cursul dimineţii de luni, 11 decembrie, la ora 8.00, pe raza judeţului Cluj circulaţia se desfăşura normal, în condiții de iarnă. De asemenea, la această oră, la nivelul judeţului nu există drumuri judeţene închise sau blocate circulaţiei rutiere.

Pentru asigurarea unor condiţii optime de circulaţie, în ultimele 12 de ore s-a intervenit pe 35 de sectoare de drumuri judeţene situate pe raza Loturilor 1 şi 3 (zona Huedin – Gilău şi zona Gherla – Dej), cu 21 utilaje şi a fost folosită o cantitate de 230 de tone de material antiderapant pentru combaterea poleiului şi gheţuşului, inclusiv sare. De asemenea, în acest moment, se acționează pe 18 sectoare de drumuri județene, cu 12 utilaje.

În ceea ce privește drumurile judeţene situate pe raza Lotului 2 (zona Turda), în cursul nopții s-a acţionat pe șase drumuri județene, fiind folosită o cantitate de  peste 190 de tone de material antiderapant. În acest moment, datorită căderii de precipitații sub formă de ninsoare, în zona montană a județului (Băișoara-Muntele Băișorii) se intervine pe două sectoare de drumuri județene, cu două utilaje.

În continuare, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare