Revoltător: de la dosar penal la 500 de lei amendă pentru părinții minorelor care au bătut cu sete, au scuipat și au tras de păr o tânără de 13 ani din Târgu Jiu

Cu rigoarea jurnalistică necesară: în urma videoclipului în care 3 fete agresau o minoră scuipând-o, lovind-o și trăgând-o de păr, autoritățile din Gorj au dispus măsura amendării, cu 500 de lei, părinșilor agresoarelor. Părăsind deontologia jurnalistică si îndreptându-ma la un subiectivism neobișnuit unei publicații, scriu, în calitate de cetățean, că sunt de părere că sancțiunea este infimă pentru ceea ce au făcut cele 3 fete. 

Reamintim comunicatul autorităților:

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public pe o rețea de socializare, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj s-au sesizat din oficiu, fiind dispuse verificări. Astfel, cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști, au fost identificate trei tinere cu vârste cuprinse cu vârste între 12 și 14 ani, din municipiul Târgu Jiu, care au exercitat acte de violență asupra unei tinere de 13 ani, din municipiul Târgu Jiu.

De la dosar penal la a scăpa basma curată

Nu îmi pot explica cum s-a rezolvat așa de repede acest caz. Este clar că cele trei, pe care le voi denumi de acum încolo agresoare ce dau dovadă de tiranie, merită mult mai mult decât au primit. Dincolo de faptul că atunci când am fost eu agresat au primit 1000 de lei amendă părinții, faptul că celor trei fete nu li se va întâmpla nimic este sub orice critică. Este halucinant faptul că aceste agresoare nu vor plăti cu nimic pentru șocul și pentru trauma pe care i-au provocat-o tinerei de 13 ani.

Cluj Manifest se aliază cu inițiativa Stop Bully România în speranța că aceste fapte nu vor trece nepedepsite pe măsură. Este inacceptabil ca viața unei fete să fie într-o oarecare măsură distrusă, iar statul Român să primească 1500 de lei de pe urma actelor agresoarelor fără să ia nicio măsură împotriva acestora.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii