Sâmbătă, în piața Unirii, ediția 2016 a “Retro Paradei Primăverii”

By | Published | Niciun comentariu

Asociația națională a posesorilor și restauratorilor de vehicule istorice “Retromobil Club România”, în colaborare cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, organizează întâlnirea de primăvară a iubitorilor și colecționarilor de mașini de epocă, numită “Retro Parada de Primăvară”, sâmbătă, 16 aprilie, în Piața Unirii, între orele 10-14.

Evenimentul constă în expunerea de automobile, urmată de o paradă în centrul orașului pe traseul: Piaţa Unirii – Bul. Eroilor – Piaţa Avram Iancu – Bul. 21 Decembrie – Piaţa Unirii – Bul. Regele Ferdinand – Str. Gheorghe Bariţiu – Splaiul Independenţei – Podul Garibaldi – Bul. 1 Decembrie1918, punct de final parcarea de la Cora, unde mașinile vor putea fi admirate de clujeni între orele 12:30-14:30.

“Estimăm o participare de peste 45 de automobile de epocă atât din Cluj Napoca, cât şi invitati din ţară, precum şi pe prezenţa publicul clujean interesat”, spun organizatorii.

Manifestarea “Retro Parada Primaverii” este inclusă in programul anual al Retromobil Club România și reprezintă prima etapa din calendarul competițional al acestui an.

Laura Ciobăniță

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *