S-a redeschis Ştrandul Durgău

Situat în incinta parcului turistic al Salinei Turda şi aflat în administrarea acesteia, Ştrandul Durgău, s-a redeschis pentru un nou sezon. Preferat de localnici dar şi de turiştii aflaţi în vizită la salină, Ştrandul Durgău este un loc minunat de recreere într-un cadru natural atractiv, fiind indicat şi tratamentului balnear, prin apele mineralizate clorosodice cu efect curativ, utilizate pentru tratarea reumatismelor și pentru circulația periferică.

Ştrandul Durgău dispune de o plajă amanajată cu nisip, umbrele cu stuf şi şezlonguri, care pot fi închiriate  la un preţ de 10 lei/zi.

Iată şi celelalte tarife:

Bilete:
– adulţi: 10 lei/persoană
– pensionari: 5lei/persoană
– copii, elevi, studenți: 5lei/persoană

După ora 17, tariful este unic de 5 lei/persoană

Abonamente:
– adulţi: 50lei/6 zile, 100lei/12 zile
– pensionari: 25lei/6 zile, 50lei/12 zile
– copii, elevi, studenţi: 25lei/6zile, 50lei/12 zile.

Intrarea este liberă pentru copiii sub 3 ani. Elevii și studenții trebuie să facă dovada cu legitimaţie sau carnet vizat la zi, iar pensionarii cu un cupon de pensie.

Salina Turda, unul dintre cele mai importante şi cunoscute obiective turistice din judeţul Cluj a ajuns şi în topurile internaţionale, fiind recomandat de site-urile specializate în turism.  Sute de mii de turişti vin anual din toate colţurile lumii pentru a vizita Salina Turda, Ştrandul Durgău, aflat în vecinătatea acesteia, căpătând în acest fel o vizibilitate tot mai bună.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii