S-a întors din Spania, să ia bătaie acasă. Nici tatăl său n-a scăpat nevătămat de furia agresorilor, care le-au distrus și localul

Doi bărbați, tată și fiu, în vârstă de 47, respectiv 25 de ani, s-au trezit sâmbăta trecută în barul pe care-l dețin în Podeni, comuna Moldovenești, cu șase necunoscuți în stare de ebrietate și puși pe scandal.

”Ne-am trezit că încep să se bată între ei, iar unul chiar căzuse lat la pământ. Eu am intervenit să-i despart, și, la un moment dat, unul dintre ei m-a lovit pe la spate cu pumnul, iar pe Marius, fiul meu, cu o sticlă de Grasă de Cotnari în gură”, spune Virgil O.

”Tocmai mă întorsesem în țară, după trei luni de muncă în Spania. Și, uite ce-am pățit! Mi-a zburat un dinte, pe altul mi l-au deplasat, m-am ales și cu o tăietură la buză, de a fost nevoie sa ma coase cu șapte copcii”, ne-a povestit, la rândul său, Marius O.

Potrivit declarațiilor celor doi, agresorii le-au devastat apoi și localul, după care au încercat să pătrundă și în casa lor, aflată în apropiere. Au fugit însă, când au văzut că victimele au sunat la 112.

Tatăl a fost dus de urgență la Spitalul din Turda, unde i s-a acordat primul ajuotr, în timp ce fiul său a ajuns la Clinica de Chirurgie Maxilofacială din Cluj.

Medicii legiști i-au eliberat bărbatului de 47 de ani un certificat prin care i se reomandă îngrijiri medicale pentru 14-15 zile, iar tânărul a fost retrimis la spital pentru investigații suplimentare.

Victimele spun că trei dintre agresori sunt frați din zona Ocna Mureș, județul Alba, care trăiesc de ceva  vreme în Italia.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii