S-a ales cu dublă fractură de maxilar, la Cupa Fair Play la fotbal!

Un tânăr de 20 de ani, student la UBB, a fost snopit în bătaie în timp ce participa la… Cupa Fair PLay la fotbal, o competiție de tradiție deja, desfășurată săptămâna trecută pe stadionul CMC din Cluj-Napoca.

Bărbatul vorbește greu, din cauja tijelor metalice montate în gură, însă nu vrea ca evenimentul să rămână fără ecou. Ne spune că totul s-a întâmplat marțea trecută, când a avut proasta inspirație să participe la Cupa Fair Play, o competiție dedicată fotbaliștilor amatori.

”Problemele au apărut încă din timpul meciului. Adversarul mă tracasase încă de când a început partida. La un moment dat, parcă și-a pierdut mințile, m-a agresat verbal mai întâi, apoi a început să mă lovească”, ne povestește tânărul.

Agresorul a ieșit, brusc, de pe teren, a rupt o bâtă dintr-un copac de pe marginea terenului și s-a năpustit din nou asupra victimei. A fost calmat în cele din urmă de ceilalți jucători, după care partida s-a reluat.

”Pentru că nu mai puteam juca, m-am dus în spatele porții și m-am dezechipat. După ce meciul s-a terminat, a venit din nou la mine, și, după câteva amenințăpri, m-a lovit puternic cu pumnul în maxilar”, povestește tânărul.

În stare de semi-inconștiență, acesta a fost dus de un coleg la UPU, după care a fost internat la Clinica de Chirurgie Maxilofacială, cu dublă ruptură de maxilar, unde a rămas internat până astăzi.

Victima a obținut în această dimineață, de la IML Cluj, un certificat medico-legal, prin care i s-au recomandat îngrijiri medicale pentru o perioadă de 40-45 de zile.

”Am să depun la Secția 5 Poliție o plângere împotriva agresorului. Nu-i cunosc numele, dar poate fi identificat ușor”, a spus tânărul pentru ClujManifest.

Sorin Grecu

Latest articles

Related articles

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.