Românii, fără vize în Canada din 2016

Premierul Victor Ponta a anunțat miercuri, pe pagina personală de Facebook, că a fost informat oficial de omologul său canadian despre faptul că românii care au mai fost în Canada sau în Statele Unite nu vor mai avea nevoie de viză de intrare în Canada.

“O veste bună şi mult ateptată pentru românii care vor să meargă în Canada‬! Premierul Stephen Harper mi-a comunicat relaxarea regimului de vize‬ prin implementarea programului eTA (Electronic Travel Authorization) în 2016!”, a scris premierul pe reţeaua de socializare.

vize canada (Small)

Cu alte cuvinte, cetățenii români care au deținut o viză de Canada în ultimii zece ani, sau care au beneficiat de o viză non-imigrant în Statele Unite ale Americii, nu mai trebuie să aplice pentru o nouă viză de intrare în Canada. Accesul românilor în Canada se va face, din 2016, doar prin înregistrarea în programul eTA (Electronic Travel Authorization), unde aceștia vor beneficia de un tratament similar tuturor cetățenilor europeni care nu au nevoie de viză de intrare în țară.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii