Revoluție și la Cluj Napoca!

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Mii de clujeni s-au alăturat protestelor începute ieri la București. Nemulțumiți de un sistem corupt și o clasă politică ordinară locuitorii orașului nostru s-au trezit din amorțeală și au ieșit în stradă.

Totul a început la ora 18:00 în centrul oraşului unde s-au strâns aproximativ 500-600 de persoane. La final erau aproape 3000, rușinați că a fost nevoie de moartea a 32 de persoane pentru a lua atitudine.

După un moment de tăcere şi intonarea imnului, oamenii au mărşăluit până în Piaţa Avram Iancu şi s-au oprit să protesteze în faţa Prefecturii. Aceştia au scandat ca şi până acum “ Ultima soluţie, încă o revoluţie! “, “ Toate partidele, aceeaşi mizerie! “ sau “ România, trezeşte-te! “.

Apoi, în Piaţa Unirii din Cluj Napoca, protestatarii au îngenuncheat în semn de respect şi compasiune pentru cei care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident petrecut acum câteva seri în clubul bucureștean.

Tabloul a fost cu atâtmai impresionant cu cât persoane de toate vârstele și din toate categoriile sociale au venit pentru a protesta împotriva sistemului şi pentru a fi alături de familiile îndurerate ale victimelor din capitală.

Amintim faptul că în urmă cu câteva seri, în clubul Colectiv din Bucureşti, a avut loc un incendiu. În urma lui, Ministrului Sănătăţii Nicolae Bănicioiu anunța 32 de morți şi 133 de răniți grav internați în spitalele din capitală.

Clujul stă bine la capitolul nereguli! Un astfel de accident ar putea avea loc și la noi. Ieri, primăria  a publicat o lista cu localurile care funcţionează fără aviz de funcţionare sau alte acte necesare. În urma controloalelor au fost găsite 15 cluburi în ilegalitate, majoritatea fiind poziţionate în centrul oraşului, acestea fiind frecventate în fiecare seară de foarte mulţi tineri.

Domnule Primar Boc, TREZIȚI-VĂ !!!

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău