Rețea de pedofilie cu 30.000 de suspecți anchetată de către autoritățile germane

Autoritățile germane au demarat o anchetă care vizează o grupare de 30.000 de suspecți de pedofilie. Un număr de 70 suspecți au fost deja identificați în Germania, transmite Deutsche Welle.

Investigația este coordonată de Unitatea de criminalitate cibernetica din landul Renania de Nord- Westfalia, au anunțat astăzi oficialii.

Peter Beisenbach, Ministrul Justiției din Germania a declarat că gradul de intensitate al abuzurilor descoperite , care au fost distribuite în online este “profund tulburător”. Celor mai mulți suspecți nu li se cunoaște momentan identitatea, persoane care consumau producți video în online, bazate pe acte de pedofilie.

Arestarea unui suspect din localitatea Bergisch Gladbach a dus la începerea investigației în luna octombrie 2019. Suspectul cu vârsta de 27 de ani și fost soldat, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare în luna mai 2020.
În luna iulie a aceluași an, 11 noi suspecți au fost puși sub acuzare de abuz cu minori.

Au fost găsite ca probe, în telefoanele și laptopurile acestora, imagini cu victimele. Minorii aveau vârste între 5 și 12 ani. Conform  Deutsche Welle

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii