Răzvan Vasilescu, Premiul de Excelență în cadrul Comedy Cluj

Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj are onoarea de a-i acorda în acest an Premiul de Excelnță actorului Răzvan Vasilescu. Rolurile sale, chiar dacă nu sunt numeroase, au fost întotdeauna memorabile.

Razvan Vasilescu va fi prezent la Cluj cu un one man show, “Era OK și la 60”, vineri, 28 octombrie, și va primi trofeul Comedy Cluj în cadrul Galei de inchidere din 29 octombrie la Cinema „Florin Piersic”.  „Era OK și la 60!” este  descris de către Răzvan Vasilescu drept „mama stand-up comediilor”, fiind un adevărat recital de comedie, în care actorul adaugă experiența personală unui colaj de texte memorabile ale celor mai importanți autori contemporani de comedie.

Premiul de Excelență Comedy Cluj a mai fost acordat, până acum, actorilor Marin Moraru și Tora Vasilescu (2009), Geo Saizescu și Sebastian Papaiani (2010), Draga Olteanu Matei (2011), Horațiu Mălăele (2012), Oana și Amza Pellea, in memoriam (2013), Victor Rebengiuc (2014) și Peter O‘Toolein memoriam (2016).

Festivalul Comedy Cluj 2016 este organizat de Fundația Europeană pentru Cultură Urbană, fiind prezentat de  Banca Transilvania.

Festivalul beneficiază de sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Cluj-Napoca și susținut de Cinema City Romania și Cinema Florin Piersic.

Parteneri instituționali: Universitatea Babeș-Bolyai, Universitatea Sapientia, Centrul de Cultura Urbana Casino, Casa de Cultura Cluj Napoca, Teatrul National Cluj.

 

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii