Punctul de sacrificare a mieilor, de la Agro Transilvania, va fi deschis joi

Consiliul Judeţean Cluj şi Centrul Agro Transilvania vor deschide la Dezmir, în incinta pieţei agro-alimentare de gros a Clujului, pentru al doilea an consecutiv, un punct autorizat pentru sacrificarea mieilor.

Punctul pentru sacrificarea mieilor va fi deschis începând din data de 2 aprilie 2015 şi va funcţiona zilnic, între orele 5:00 şi 17:00.

“Demersul nostru are la bază intenţia de a veni în întâmpinarea tuturor celor care îşi doresc să respecte tradiţiile şi să aibă pe masa de Paşti carne proaspătă de miel, din producţia locală. Punctul de sacrificare a mieilor va funcţiona după toate normele igienico-sanitare, astfel încât de Sărbătorile Pascale, atât catolice cât şi ortodoxe, clujenii să poată să-şi aleagă mielul dorit cu maximă încredere, la preţuri decente, având totodată posibilitatea de a vedea şi de a verifica mielul înainte de a fi sacrificat”, a precizat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu.

Punctul de sacrificare a mieilor din incinta Centrului Agro Transilvania este singurul autorizat, la ora actuală, din zona municipiului Cluj-Napoca.

În momentul de faţă, se află în procedură de verificare şi autorizare punctele de sacrificare a mieilor din municipiile Turda şi Câmpia Turda, precum şi din oraşul Huedin.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii