Acasă Administrativ PSD Cluj-Napoca are noi şefi

PSD Cluj-Napoca are noi şefi

PSD Cluj-Napoca are o nouă conducere, după ce fostul preşedinte, deputatul Aurelia Cristea, a demisionat din funcţie.

„Noul președinte interimar al PSD Cluj-Napoca este dl. Dan Morar, economist de profesie și consilier local. În aceeași ședință a Biroului Permanent Județean, desfășurată sâmbătă, 16 aprilie, a fost numit președinte executiv al PSD Cluj-Napoca profesorul universitar dr. Ioan Păcurar”, se arată într-o informare a PSD Cluj.

Pe 15 aprilie, deputatul Aurelia Cristea a anunţat că demisionează din funcţia de preşedinte al PSD Cluj-Napoca după ce organizaţia judeţeană i-a retras sprijinul pentru candidatura de primar al municipiului Cluj-Napoca.

„Forurile decizionale ale conducerii PSD au decis să-mi retragă sprijin pentru candidatura la Primăria Cluj-Napoca. (…) Fiind o invalidare politică de la nivel central pentru mine, în calitate de candidat, şi pentru proiectul meu, corect şi onorabil este ca eu să-mi dau demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Cluj-Napoca. (…) Nu plec din partid, sunt deputat PSD, am candidat cu sprijinul şi cu susţinerea organizaţiei PSD, este corect să-mi duc mandatul la final tot din partea organizaţiei PSD şi este corect ca prin acest gest de demisie să dau posibilitatea altora care pot să susţină mai bine acest proiect pentru campania electorală, să facă mai mult decât am putut să fac eu”, spunea Aurelia Cristea.

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a anunţat, pe 14 aprilie, că formaţiunea sa a încheiat, la nivelul municipiului Cluj-Napoca, o alianţă electorală cu ALDE prin care cele două formaţiuni vor susţine un candidat comun pentru funcţia de primar, pe independentul Octavian Buzoianu, om de afaceri.

„Am decis în cadrul alianţei electorale PSD+ALDE să-l susţinem pe dl Octavian Buzoianu la Primăria municipiului Cluj-Napoca, ca şi candidat independent. Candidatura dlui Buzoianu este o candidatură independentă pe care noi o susţinem şi suntem de acord să vină şi alte partide care să susţină această candidatură. Candidatura doamnei Aurelia Cristea nu mai există”, spunea Lăpuşan.

Nalu Pop

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version