PSD Cluj: Demisia lui Liviu Dragnea este o decizie simbolică

”Este o decizie simbolică de condamnare, a unei acțiuni politice. Decizia de suspendare a președintelui Traian Băsescu a fost luată de toți liderii USL, toți organizând legal această campanie. Mai mult decât atât votul celor 7,4 milioane de români a fost anulat de o altă decizie politică, cea a Curții Constituționale.

Demisia dlui. Liviu Dragnea din funcțiile de ministru și de președinte executiv al PSD este un act de demnitate.

Într-o democrație normală, prezența la vot face parte din competiția politică, nu poate fi considerată un folos necuvenit iar decizia de astăzi poate constitui un precedent periculos pentru democrația din România, pentru oricine dorește să facă campanie”, a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Ministrul Dezvoltării şi Administraţiei, Liviu Dragnea, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare, în dosarul privind fraude la referendumul din 2012, pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, decizia luată vineri de instanţa supremă nefiind definitivă.

Instanţa a dispus ca lui Liviu Dragnea să îi fie suspendată executarea pedepsei pentru un termen de încercare de trei ani.

Sentinţa în dosarul în care ministrul Liviu Dragnea şi alte peste 70 de persoane sunt acuzaţi pentru fraude la referendumul din 2012 a fost pronunţată după un an şi jumătate de la începerea judecării cauzei.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.