meteo martie 2020

Prognoza meteo. Când revine vremea frumoasă

  • Continuă să fie iarnă în toată ţara, până miercuri inclusiv
  • Până miercuri temperaturile nu trec de 7 grade, însă de joi revine primăvara
  • De joi maximele urcă până la 14 grade şi soarele revine în peisaj

Prognoza meteo pentru ţară

La noapte să ştii că o să ningă în continuare la munte, în sud şi sud-vest şi se adună şi mai multă zăpadaă. Doar în Dobrogea o să fie lapoviţă. Vântul o să sufle în continuare destul de tare şi o să fie între -8 şi 2 grade.

Mâine ai parte tot de o zi de iarnă cu vreme rece şi ninsori prin sud-vest şi la munte. Doar în Dobrogea continuă precipitaţiile mixte. Zăpada se adună în continuare mai ales în Oltenia şi la munte. Vântul rămâne puternic, aşa că aşteaptă-te din nou la viscol şi vizibilitate redusă. Dacă totuşi trebuie se ieşi din casă ai mare grijă la polei. Maximele pornesc de la -2 grade şi se opresc la 6.

Miercuri ai parte tot de vreme rece, dar măcar ninsorile se răresc considerabil. La munte continuă să fie iarnă, cu strat important de zăpadă şi temperaturi scăzute. Vântul continuă să sulfe tare, aşa că şi miercuri o să ai impresia că e mult mai frig afară. Maximele vor fi curpinse între -1 şi 7 grade.

Ziua de joi vine cu veşti bune. Vremea se încălzeşte şi ninsorile devin o amintire. Ai parte însă de lapoviţă la munte şi de ploi prin vesti, sud-vest şi centru. Vântul nu se domoleşte, dar măcar maximele sunt cuprinse între 4 şi 14 grade.

Prognoza pentru Bucureşti

În Capitală la noapte ai parte de viscol şi -2 grade. Mâine o să fie tot iarnă în toată regula. Peste zi mai ninge, vântul suflă cu putere, aşa că o să fie viscol, iar cele 3 grade din termometre o să-ţi pară mult mai puţine, dacă totuşi decizi să ieşi din casă.

Miercuri ninsorile se opresc, dar tot o să fie frig. O să fie în jur de 4 grade, vântul o să sufle tot cu putere, iar soarele nu revine în peisaj.

Joi însă vremea revine la sentimente mai bune. Soarele se vede printre nori, vântul se domoleşte şi mercurul din termometre urcă până la 13 grade.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare