Probleme cu candidatura lui Emil Boc. Preşedintele PNL vrea să ştie dacă acesta este “trup şi suflet” alături de partid

By | Published | Niciun comentariu

Co-președintele liberal Alina Gorghiu a anunțat, marți seară, că în cadrul PNL va exista o discuție cu privire la candidatura lui Emil Boc la Primăria Cluj-Napoca, precizând că ar vrea să știe dacă acesta este “trup și suflet” alături de partid.

“Și-a depus candidatura domnul Boc. O să fie o discuție, pentru că nu aș vrea să reînviez sensibilități pe care le-a avut domnul Boc după ce și-a anunțat candidatura sau înscrierea Traian Băsescu în PMP și aș vrea să știu foarte clar, în calitate de co-președinte al acestui partid, dacă este trup și suflet în această formulă sau se uită cumva în spate și poate vrea altceva, poate vrea alt proiect, poarte vrea să facă un pas lateral. Nu știu. Rămâne de văzut. Nu-mi este foarte clară direcția de la Primăria Cluj-Napoca, nu știu dacă va fi Emil Boc. Nu mai sunt atât de sigură dacă Emil Boc va fi candidatul”, a declarat Alina Gorghiu la B1 TV, conform Agerpres.

Ea a precizat că, în mod cert, în interiorul PNL va exista o discuție cu privire la candidatura lui Emil Boc la alegerile locale.

Alina Gorghiu a mai afirmat că integritatea este criteriul esențial în ceea ce privește desemnarea candidaților liberali la acest scrutin.

“Candidații PNL pentru diverse administrații locale trebuie să nu aibă probleme cu legea, să respecte criteriile de integritate, trebuie să aibă o pregătire profesională care să-l recomande pentru funcție în administrație și trebuie să aibă girul comunității care va fi evidențiat într-o analiză sociologică. Încercăm să ne ținem de această rețetă”, a explicat Gorghiu, subliniind că liberalii cu probleme în justiție fie și-au dat demisia, fie s-au retras.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *