Primul magazin Sport Vision din Nord-Vestul țării

Recent, oferta de shopping propusă de Iulius Mall Cluj a fost completată cu magazinul Sport Vision. Retailerul de articole sportive a inaugurat primul său magazin din nord-vestul României, cu o suprafață de peste 370 mp, situat la etajul mall-ului. În rețeaua companiei IULIUS, brandul mai este prezent în Iulius Mall Iași.

Sport Vision are la bază conceptul de magazin multi-brand, deținând licenţă pentru peste 40 de brand-uri din domeniu, astfel încât aduce mai aproape de clujeni produse și articole sportive de cea mai înaltă calitate, originale, de la mărci precum: Champion, Lonsdale, Sergio Tacchini, Ellesse, Umbro, Slazenger, Dunlop, Carrera, Karrimor etc. Totodată, este partener internațional cu brand-uri de top din lume, ca: Nike, Adidas, Reebok, Converse, Puma, Jordan, Asics, New Balance, Colmar, Timberland și altele.

Iubitorii de sport sunt așteptați în acest weekend cu o promoţie de -20% la toate articolele. De asemenea, clienții vor fi surprinși cu un pop-up store BUZZ Sneaker Station, în cadrul magazinului Sport Visions, care propune colecții de încălțăminte streetwear și lifestyle, unele în ediții limitate.

Articolul continuă mai jos:
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

În România, Sport Vision mai deține magazine în Iași, București, Constanța şi Timișoara.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii