Primii kilometri de tratament bituminos pe drumul Dăbâca – Luna de Jos

Pe drumul judeţean DJ 161 Dăbâca – Luna de Jos s-au executat lucrări de tratament bituminos dublu pe primii kilometri, cu începere de la kilometrul 28+000 spre kilometrul 17+000, unde drumul judeţean DJ 161 face joncţiunea cu drumul naţional DN 1C, în  cadrul „Programului de lucrări de întreţinere curentă şi periodică a unor drumuri judeţene din Judeţul Cluj pentru anul 2016” aprobat prin Hotărârea Consiliului Judeţean Cluj nr. 180 din 22 iulie 2016.

Alături de celelalte sectoare de drum pe care se lucrează deja, am apreciat că intervenţia drumului judeţean Dăbâca – Luna de Jos este mai mult decât necesară întrucât ea va asigura locuitorilor din zonă accesul mai rapid şi mai uşor către drumul naţional şi, implicit, către marile localităţi urbane din judeţ, respectiv Cluj-Napoca, Dej şi Gherla. În acelaşi timp, o infrastructură rutieră care  permite o circulaţie în condiţii normale şi de siguranţă va crea, cu certitudine, noi oportunităţi de dezvoltare a întregii zone” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Lucrările continuă într-un ritm susţinut, calitatea acestora fiind constant verificată de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Cluj şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Judeţului Cluj.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii