Primele zboruri Cluj-Napoca-Istanbul

Compania Aeriană Atlasglobal lansează primele zboruri din Cluj-Napoca la Istanbul în data de 1 August la ora 11:00, sărbătorind astfel printr-un eveniment special pe Aeroportul Internațional Avram Iancu.

Ca parte a obiectivelor globale de creștere și stabilire a unor zboruri spre destinații strategice, Compania Aeriană Atlasglobal a adăugat o nouă destinație în cadrul rețelei sale europene prin demararea zborurilor spre Cluj-Napoca. Atlasglobal va sărbători primul său zbor de la Cluj-Napoca spre Istanbul printr-un eveniment special organizat pe Aeroportul Internațional Avram Iancu.

Oaspeții Atlasglobal pot zbura confortabil de la Cluj-Napoca spre Istanbul având legătură cu orașe turcești, precum Izmir, Bodrum, Antalya, Adana, Gaziantep, Kayseri ve Trabzon și internațional cu Kuweit, Teheran, Doha, Tbilisi, Erbil, Sulaymaniyah, Bagdat, Dubai (Sharjah ), Bișkek, Erevan, Nizhnekamsk și Nicosia, prin timpi de transfer convenabili.

Zborurile de la Cluj la Istanbul sunt stabilite între Aeroportul Internațional Avram Iancu și Aeroportul Internațional Atatürk din Istanbul de două ori pe săptămână, în zilele de vineri și luni. Zborurile care pornesc din Istanbul decolează la ora 10:10, ajungând la Cluj la ora 12:00; în timp ce zborurile care pornesc din Cluj decolează la ora 12:50, având sosirea la Istanbul la ora 14:35. Zborurile desfășurate prin intermediul Companiei Aeriene Atlasglobal între Cluj-Napoca și Istanbul au prețurile pornind de la 79 Euro dus-întors. Din septembrie, Atlasglobal va adăuga zboruri între Cluj-Istanbul timp de șapte zile pe săptămână.

EkonomiPlus Confort
Oaspeții Atlasglobal care zboară cu pachetul EkonomiPlus se bucură de o călătorie confortabilă pe scaunele din piele, special concepute cu 77 cm spațiu pentru picioare, precum și de serviciile oferite, printre care se numără o gamă largă de produse alimentare și băuturi din partea casei, alocarea de spațiu pentru un bagaj de 30 de kilograme în avion și posibilitatea alegerii gratuite a scaunului.

Chiar și mai multe privilegii cu Business Class!
Pentru oaspeții care se bucură de călătoria privilegiată Business Class, Atlasglobal oferă, de asemenea, o experiență autentică a zborului în clasa business. Oaspeții care zboară cu Atlasglobal în Clasa Business se pot bucura de scaune spațioase cu 100 cm spațiu pentru picioare, precum și de servicii speciale în care este inclusă o gamă largă de opțiuni în ceea ce privește mâncarea și băutura din partea casei, alocarea de spațiu pentru un bagaj de 40 de kilograme, posibilitatea introducerii unui bagaj prioritar, transferuri VIP la Aeroportul Ataturk din Istanbul și utilizarea lounge-ului de la Aeroportul Ataturk din Istanbul.

Biletele de avion pentru zborurile Cluj – Istanbul pot fi achiziționate la adresa www.atlasglb.com și de la agențiile autorizate.

Despre Atlasglobal
Atlasglobal a fost înființat la data de 14 martie 2001 în Turcia, fiind licențiat să efectueze „Transport de Pasageri și Marfă cu Zboruri Neprogramate, Interne și Externe”, demarând primul zbor în data de 1 iunie 2001.

Atlasglobal a devenit prima companie aeriană privată membru IATA în Turcia, fiind certificată IOSA și crescându-și numărul de zboruri cu 80% într-o perioadă de timp foarte scurtă. Inițial având numai două avioane, Atlasglobal și-a extins flota globală la un număr total de 27 de aeronave, compusă din Airbus A319, A320 și A321. Aceasta demarează zboruri interne regulate în Turcia și internaționale spre Asia, Orientul Mijlociu și Europa, inclusiv partea de nord a Ciprului. Compania a devenit un brand notoriu, având o cerere pe piață foarte crescută datorită calității înalte, a securității ridicate, precum și a nivelul de confort din timpul zborului.

Atlasglobal este prima companie aeriană privată care lansează serviciul de e-ticket în Turcia, oferind pasagerilor posibilitatea de a-și elibera biletele de avion prin intermediul Internetului. Acesta este singurul transportator din Turcia care oferă zboruri conectate în jurul lumii datorită parteneriatelor cu peste 70 de linii aeriene străine.

Atlasglobal a stabilit AFA (Academia Atlantică de Zbor) pentru a oferi pregătire profesională pentru piloți și echipajului de cabină, în scopul satisfacerii nevoii aflate în creștere în sectorul aviației. Echipa ATS constă în ingineri și tehnicieni certificați și cu o experiență vastă în domeniul acestora de muncă, fiind astfel în putință de a oferi servicii de întreținere în conformitate cu reglementările internaționale diferitelor linii aeriene, în plus față de Atlasglobal.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii