Sunteti aici:AdministrativVIDEO / Primarul de Baia Mare, ridicat de DNA Cluj. Cătălin Cherecheş este acuzat de luare de mită

VIDEO / Primarul de Baia Mare, ridicat de DNA Cluj. Cătălin Cherecheş este acuzat de luare de mită

Publicat in data

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, este acuzat de luare de mită, a fost ridicat de procurori şi va fi adus la DNA Cluj.
Surse judiciare spun că el ar fi fost prins în flagrant cu 30.000 lei, bani care reprezintă doar o primă tranşă din suma totală ce urma s-o primească.

Procurorii DNA au fost prezenţi în cursul zilei în sediul Primăriei Baia Mare.

Nelu Pop

UPDATE

Într-o postare pe contul său de Facebook, primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a declarat că a plătit din banii lui primele jucătorilor de la FCM Baia Mare, achitând şi cheltuieli de deplasare, context în care, marţi, Cristian Şpan, preşedintele FCM Baia Mare, a mers să îi înapoieze o parte din banii pe care edilul i-a dat cu titlu de împrumut, moment în care au intervenit procurorii.

„Am plătit din banii mei prime jucătorilor de la FCM Baia Mare şi am achitat cheltuieli de deplasare. Nu este nici un secret, inclusiv jucătorilor li s-a spus de unde sunt banii şi aceştia au înţeles că este modul în care eu personal am ales să îi ajut ca să poată continua să joace pentru Baia Mare şi pentru comunitatea noastră, în pofida problemelor financiare existente la club. Astăzi dimineaţă, Cristian Şpan a venit să îmi înapoieze o mică parte din banii pe care i-am dat cu titlu de împrumut ca să nu moară echipa, să poată funcţiona. M-am trezit cu DNA la uşă. Celor care şi-ar dori să mă vadă în genunchi şi ar face orice pentru asta, am să le spun doar atât: nu mor caii când vor câinii! Merg înainte în candidatura mea spre un nou mandat de primar”, a scris edilul pe contul său de Facebook.

Cătălin Cherecheş, primarul de la Baia Mare, susţine că nu a fost reţinut de procurorii DNA. El a declarat, pe pagina sa de Facebook că informaţiile apărute în presă sunt false. Totodată, el a postat şi un videoclip pe pe reţelele de socializare.

„Îmi cer scuze pentru calitatea imaginilor video, dar este pentru prima dată în viața mea când am fost nevoit să mă filmez pe mine, pentru a demonstra că sunt cât se poate de liber, în pofida minciunilor promovate de anumite entități media care mă dau reținut ba pentru 24 de ore, ba pentru 29 de zile… În acest moment sunt în biroul meu de la primărie și stau de bunăvoie la dispoziția celor care își fac doar datoria. Orice nelămurire există, o lămurim. Îi rog pe toți cei care mă cunosc și știu cine sunt, să nu creadă toate minciunile lansate de unii din dorința de a mă vedea în genunchi. Mie îmi place să stau cu fruntea sus și la fel voi sta și în continuare! Pentru băimăreni și pentru Baia Mare!”

Îmi cer scuze pentru calitatea imaginilor video, dar este pentru prima dată în viața mea când am fost nevoit să mă filmez pe mine, pentru a demonstra că sunt cât se poate de liber, în pofida minciunilor promovate de anumite entități media care mă dau reținut ba pentru 24 de ore, ba pentru 29 de zile… În acest moment sunt în biroul meu de la primărie și stau de bunăvoie la dispoziția celor care își fac doar datoria. Orice nelămurire există, o lămurim. Îi rog pe toți cei care mă cunosc și știu cine sunt, să nu creadă toate minciunile lansate de unii din dorința de a mă vedea în genunchi. Mie îmi place să stau cu fruntea sus și la fel voi sta și în continuare! Pentru băimăreni și pentru Baia Mare!

Posted by Catalin Chereches on 26 Aprilie 2016

video: TVR Cluj

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Câmpia Turzii. Cum se construiește ilegal cel mai mare bloc de după Revoluție

Familia unuia dintre cei mai bogați oameni din Câmpia Turzii s-a gândit să ridice...

UNTOLD 2022 EXCLUSIV: Ce maneliști vor fi pe main stage?

Momentele surpriză pregătite de către organizatorii Untold vor face ca ediția din 2022 să fie de neuitat!

Cum au crescut prețurile la chirii pe cartiere

Site-ul Ceasul Cetății a observat că au crescut prețurile la chirii, imediat după revenire...

Nelson Mondialu și oda pentru Emil Boc (video)

Pe 50.000 de vizualizări are până acum oda, Emblema Romaniei, lui Nelson Mondialu, care...

Alte articole

Câmpia Turzii. Cum se construiește ilegal cel mai mare bloc de după Revoluție

Familia unuia dintre cei mai bogați oameni din Câmpia Turzii s-a gândit să ridice...

UNTOLD 2022 EXCLUSIV: Ce maneliști vor fi pe main stage?

Momentele surpriză pregătite de către organizatorii Untold vor face ca ediția din 2022 să fie de neuitat!

Cum au crescut prețurile la chirii pe cartiere

Site-ul Ceasul Cetății a observat că au crescut prețurile la chirii, imediat după revenire...