clujenii

Primăria Cluj-Napoca a lansat o platformă dedicată mediului de afaceri

Primăria Cluj-Napoca a lansat joi o platformă dedicată tuturor entităţilor de business care doresc să obţină sau să promoveze informaţii cu privire la mediul de afaceri din municipiu şi din zona metropolitană a acestuia sau chiar din întreaga regiune de nord-vest. Platforma a fost lansată în încercarea de a răspunde cerinţelor pieţei şi de a permite unui public cât mai larg să obţină informaţii despre Cluj, dar şi despre mediul de afaceri existent în această zonă, în speranţa că aceste date vor ajuta la creşterea dinamismului economic al oraşului.

Astfel, Primăria municipiului Cluj-Napoca îşi propune să creeze, în timp real, o relaţie de comunicare cu mediul de afaceri precum şi cu cel diplomatic şi instituţional din ţară, dar şi din afara graniţelor.
“Probabil că cea mai importantă secţiune a platformei o reprezintă cea numită Business Profiles, un ghid al firmelor clujene, o secţiune care acum, la lansare, este abia la început şi unde aşteptăm toţi agenţii economici interesaţi să ni se alăture – doar prin informaţiile trimise de ei putem avea o imagine modernă, actualizată şi utilă misiunii noastre – aceea de a ajuta oamenii de afaceri să se cunoască, să economisească timp, să simtă că fac parte din marea familie a Clujului”, a explicat primarul Emil Boc.

Platforma găzduieşte mai multe secţiuni create special pentru a încuraja mediul de afaceri să participe activ la actualizarea informaţiilor relevante pentru acest domeniu – de la calendarul evenimentelor locale legate de business, până la al acelor evenimente care au devenit deja un brand de Cluj sau informaţii despre mediul de business din oraş, dar şi o arhivă virtuală de testimoniale ale unor oameni din sfera diplomatică, instituţională sau de afaceri.

Această platformă – www.clujbusiness.ro – realizată integral în limba engleză este creată de către Biroul de Relaţii Externe şi Investitori din cadrul Primăriei municipiului Cluj- Napoca. Lansarea plaformei a avut loc în cadrul Conferinţei Internaţionale a Clusterelor, un eveniment care a reunit la Cluj peste 250 de participanţi şi 50 de speakeri din România şi din străinătate.

Tema Conferinţei Clusterelor, care se desfăşoară între 23 şi 24 iunie, este inovarea deschisă, un concept dezvoltat de Bror Salmelin, consilier pentru Sisteme de Inovare al Comisiei Europene, care a fost prezent la eveniment.

sursa: domnuleprimar.ro

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii