Prima etapă, prima victorie

Simone Tempestini și echipa Napoca Rally Academy au început sezonul “Tess Rally” cu dreptul. Concursul s-a disputat în perioada 27-28 martie, când campionul en-titre a dobândit maximul de puncte la Brașov, iar echipa a câștigat primul duel al sezonului.

Tempestini a obținut prima victorie în noul sezon de raliu, fiind și cel mai tânăr campion din istoria concursului.

Posesorul titlului de campion, alături de Marc Banca, au câștigat primele două speciale, urmând un duel strâns cu Dan Gârtofan pe următoarele probe. La finalul zilei echipajul Napoca Rally Academy a fost fruntașă cu un avans de 1,3 secunde.

“Am pierdut mult timp pe Cheia, la întoarcere, din cauza unei probleme la roată față de care a fost afectată și frânarea. Ne-am concentrat la maxim pentru că era important să nu facem nici cea mai mică greșeală și am ajuns cu bine în parcul de service”, a declarat câștigătorul competiției.

Campionul en-titre a câștigat duelul în ultima zi a raliului când învins la ambele probe, unde a obținut punctele bonus din Power Stage.
“A fost un raliu intens în care ne-am luptat pentru victorie până la final. Nu am făcut nicio greșeală și acesta este cel mai important lucru acum. Ne-am concentrat până la final și am reușit o victorie frumoasă în fața unui public extraordinar”, a spus Simone Tempestini.

“După cum s-a văzut aici, Napoca Rally Academy s-a descurcat excelent pe mâna juniorilor. Am început sezonul cu o victorie și toată lumea a avut evoluții foarte bune. Au fost și unele probleme tehnice, dar cu siguranță putem trece peste ele. Cel mai important lucru este că piloții tineri susținuți de noi și-au demonstrat potențialul și că viitorul echipei este pe mâini bune”, a mărturisit pilotul și organizatorul Marco Tempestini.

Următoarea competiție la care va participa Napoca Rally Academy este Raliul Sibiului, care va avea loc în perioada 15-16 aprilie 2016.

Laura Ciobăniță

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.