Președintele Pandurilor a fost suspendat din funcție pentru că ar fi aranjat un meci cu U Cluj! Reacția celor de la Universitatea: ”E cea mai mare idioțenie posibilă!”

Presedintele CS Pandurii Targu Jiu, Eugen Pârvulescu, a fost suspendat trei luni din functie de Adunarea Generala a Actionarilor, acesta fiind suspectat de aranjarea meciului cu U Cluj, pierdut cu 1-0 pe propriul teren (Liga 1, etapa XXVII). “E cea mai mare idiotenie posibila pe care puteam sa o aud pe anul asta”, a precizat Vlad Munteanu, administratorul special al clubului Universitatea Cluj, citat de Mediafax.

“Astazi (n.r. miercuri) a avut loc Adunarea Generala a Actionarilor in cadrul careia am fost suspendat din functia de presedinte pâna la 29 iulie. Mi s-a comunicat ca sunt suspect de blat la meciul pierdut cu Universitatea Cluj. Mi s-a transmis ca sunt suspendat pana la finalizarea anchetei, pentru ca se va realiza o ancheta in acest caz”, a afirmat Pârvulescu.

Eugen Pârvulescu a plecat de la Pandurii Targu Jiu la sfarsitul lunii august a anului trecut, el fiind instalat in functia de director sportiv la Universitatea Cluj, la 3 septembrie 2014. Ulterior, la 16 decembrie 2014, Parvulescu a revenit la Pandurii Targu Jiu si a preluat functia de presedinte al gruparii gorjene.

Partida Pandurii Targu Jiu – Universitatea Cluj, disputata la 20 aprilie 2015, in cadrul etapei a XXVII-a a Ligii I, s-a incheiat cu scorul de 0-1. Golul a fost marcat de Nuno Viveiros, in mintul 71.

“Nu pot sa cred asa ceva! E cea mai mare idiotenie posibila pe care puteam sa o aud pe anul asta. Se umbreste munca antrenorilor, a jucatorilor care au fost pe teren. Toata lumea a vazut ca ne-am dat viata pe teren, Pandurii au avut si ei un joc foarte bun, dar nu au putut sa marcheze. S-a povestit dupa aia ca noi le-am dat punctele Stelei, dar am jucat foarte bine si cu Steaua si lumea nu a mai avut ce sa zica. Mai mare idiotenie ca asta nu am auzit” – Vlad Munteanu, administratorul special al clubului Universitatea Cluj, citat de Mediafax.

”Cînd am ajuns în această dimineață la birou, am găsit o hîrtie semnată AGA prin care am fost înștiințat că sînt suspendat din funcție pe 3 luni pentru suspiciuni de aranjament la meciul cu U Cluj. Nimic altceva, nici un telefon în prealabil. Ce să fac acum?! Stau și aștept DNA-ul să vină să deschidă ancheta, să mă ducă la pușcărie. Sînt curat și pot proba acest lucru în fața oricui!”, a declarat oficialul gorjean pentru gsp.ro

Eugen Pîrvulescu a susţinut astazi si o conferinţă de presă în care a încercat să explice situaţia în care se află în acest moment:

“În cursul dimineţii, ajungând la birou, în jurul orei 10:00, am găsit o hotărâre a celor din Adunarea Generală a Acţionarilor, în care sunt înştiinţat că am fost suspendat. Sunt implicat în trucarea rezultatului jocului disputat pe teren propriu dintre Pandurii şi Universitatea Cluj. Dânşii s-au sesizat în urma articolelor apărute în presă. E normal ce fac dânşii, pentru că vor să aibă un fotbal curat. Dacă eu am făcut blat, vreau să mă duc la puşcărie pe viaţă. Probabil că, având funcţia de preşedinte la U Cluj, relaţia cu cei de acolo, mă învinovăţesc.

Vreau să stau cu jucătorii de vorbă, ei sunt aproape de evitarea retrogradării şi am mare încredere în ei. Acum, da, regret că m-am întors la Pandurii. Când vor fi alţi membri AGA, mă întorc cu mare drag aici. Plec cu o strângere de inimă, mi-al fi dorit să termin campionatului, să fiu pe bancă la finala Cupei Ligii, dar asta este. Aştept să se deruleze ancheta. Sunt cu conştiinţa împăcată.

Viaţa merge înainte, i-am spus lui Edi Iordănescu să continue treaba, la fel şi jucătorii. Nu mi-e frică de nimic. Nu îmi dau demisia. Trebuie să găsim cadru legal pentru a pleca de aici. S-a scris în presă că am fost la hotelul celor de la Universitatea Cluj. Da, am fost. Eram cu impresarul lui Eric acolo. Următoarea zi am mâncat cu Vlad Munteanu şi cu fiul lui Walter. Nu am nimic de ascuns”, a spus acesta.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii