Presa străină ELOGIAZĂ România după succesul cu Danemarca: „Neagu nu mai e ea. E Messi!”

România a câştigat cu 31-30 în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de handbal meciul împotriva ţării gazdă, Danemarca. Presa străină nu mai conteneşte cu laudele la adresa româncelor, Cristina Neagu fiind starul meciului de la Herning.

Neagu a fost aleasă cea mai bună jucătoare a meciului după ce a marcat 15 goluri, o performanţă fabuloasă. Poate cea mai spectaculoasă reacţie au avut-o comentatorii danezi în timpul meciului. Văzând golurile pe bandă rulantă pe care le marchează românca, ei au exclamat în timpul meciului: „Neagu nu mai e ea. E Messi”

 Site-ul oficial al competiţiei scrie despre această dispută, încheiată după prelungiri că e unul dintre cele mai dramatice meciuri: „Antrenorul Danemarcei, Klavs Bruun Jorgensen, a încercat să ia toate măsurile pentru a o opri pe Neagu, dar nu a avut cum să îi stopeze prestația de clasă mondială .

 Este unul dintre cele mai dramatice meciuri de la acest Mondial. Partida a fost decisă de golul din ultima secundă marcat de Ada Nechita, dar colega ei, Cristina Neagu, a atras toate privirile, reuşind să înscrie de 15 ori”, scrie site-ul oficial al CM.

România va juca vineri, de la ora 21:45 împotriva Norvegiei în semifinalele Campionatului Mondial de Handbal.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii