Pomană pentru suflet, noua metodă de înșelăciune

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Sub pretextul unei pomeni pentru sufletul cuiva” infractorii acostează persoane de sex feminin care poartă la vedere bijuterii din aur și le schimbă  într-un moment de neatenție cu unele din metale neprețioase.

La data de 31.10.2016, Poliția orașului Huedin a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că o femeie, de 71 de ani, din Huedin, a fost victima unei infracțiuni de înșelăciune, fiind prejudiciată cu suma de 1.500 lei.

Astfel, la data mai sus menționată, în jurul orei 11:00, în timp ce se deplasa spre domiciliu, femeia ar fi fost abordată de o persoană de sex feminin care i-ar fi  solicitat informații despre locația unei biserici.

Sub pretextul că ar dori să facă o pomană cu ocazia ”Zilei de 1 noiembrie”, persoana respectivă  i-ar fi solicitat femeii inelul și cerceii din aur pe care i-ar fi pus într-o hârtie. În momentul în care persoana vătămată ar fi solicitat restituirea bijuteriilor, i-ar fi fost înmânat un alt pachet care conținea patru monede.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru savârşirea infracţiunii de înșelăciune, faptă prevăzută de Codul penal, polițiștii efectuând în continuare cercetări pentru identificarea femeii și recuperarea prejudiciului.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău