Polițiștii rutieri la vânătoare de șoferi indisciplinați. Amenzi de 30.000 de lei, în câteva ore

Poliţiştii clujeni au acordat ieri, în doar câteva ore, amenzi de peste 30.000 de lei, în cadrul unei acțiuni de control pe principalele artere de circulatie ale municipiului, cu scopul de a fluidiza traficul si pentru a preveni producerea de accidente

În cadrul acţiunii, au fost aplicate 186 de amenzi contravenţionale în valoare de aproximativ 30.000 de lei. Dintre acestea, 162 au fost aplicate conducătorilor auto, iar 16 au constituit sancţiuni aplicate pietonilor indiciplinaţi.

Cele mai multe sancțiuni au fost acordate pentru neacordarea de prioritate şi traversarea neregulamentară. În acelaşi timp, poliţiştii clujeni au reţinut şase permise de conducere şi au retras 16 certificate de înmatriculare pentru lipsa inspecţiei tehnice periodice.

“Totodată, ţinând cont de faptul că statistica plasează viteza excesivă sau neadaptată la condiţiile de drum pe primul loc ca şi cauză generatoare de accidente pe drumurile din judeţul Cluj, echipajele rutiere dotate cu aparate radar au fost la datorie. De asemenea, poliţiştii rutieri au acţionat pentru combaterea transporturilor ilicite de persoane şi mărfuri”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.