Sunteti aici:StiriPolițiștii din Lugoj au deschis un dosar penal pentru un bărbat. Acesta ar fi provocat o explozie într-un bloc de garsoniere

Polițiștii din Lugoj au deschis un dosar penal pentru un bărbat. Acesta ar fi provocat o explozie într-un bloc de garsoniere

Publicat in data

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale, aparținând Poliției Municipiului Lugoj, au deschis un dosar penal, cu acuzații pentru distrugere din culpă și vătămare corporală, pentru un bărbat, în urma unei explozii ce a avut loc marți, într-un bloc de garsoniere din Lugoj.

Explozia s-a declanșat într-o garsonieră de la etajul trei, după ce bărbatul ar fi lucrat la un convector pe gaz. Mai mult, aceasta s-ar fi produs din cauza unei acumulări de gaze, însă nu a produs un incendiu, afirmă Biroul de Presă al Poliției Timiș.

Aproximativ 17 persoane s-au autoevacuat, iar un număr de 21 de garsoniere din imobilul de 84 de locuințe sunt afectate. De asemenea, locatarii vor locui temporar la căminul Colegiului Tehnic „Valeriu Braniște” din Lugoj.

Sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, polițiștii continuă cercetările și vor stabili circumstanțele exacte în care s-a produs acest eveniment.

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...