Polițiștii clujeni, la datorie în 24 ianuarie

Măsuri suplimentare pentru buna desfăşurare a manifestărilor prilejuite de ,,Ziua Unirii Principatelor Române”

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost luate măsuri suplimentare pentru buna desfăşurare a activităţilor circumscrise „Zilei Unirii Principatelor Române”, organizate pe raza judeţului.

Dispozitivele de ordine şi siguranţă publică au fost suplimentate pentru ca ceremonialurile religioase şi militare, manifestările comemorative, cultural-artistice, să se desfăşoare în siguranţă.

Activităţile se derulează în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, pentru prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni rapid atunci când sunt sesizări cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

De asemenea, poliţiştii rutieri sunt angrenaţi în acţiuni pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză.

Pentru orice situaţie care poate constitui o urgenţă, solicitaţi sprijinul poliţiei  apelând numărul unic de urgenţă 112!

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii