alin tise banner

Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de furturi din bancomate

Polițiștii clujeni au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de furturi din bancomate. Pe raza municipiului Cluj-Napoca, ar fi încercat să sustragă bani din 7 bancomate.

La data de 15 octombrie a.c., în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale, a fost identificat un bărbat bănuit de săvârșirea unor furturi din bancomate.

Bărbatul de 26 de ani, din județul Caraș Severin, este cercetat de către polițiștii clujeni pentru săvârșirea a 7 tentative de furturi din bancomate de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 24 septembrie a.c., acesta ar fi încercat sustragerea unor sume de bani din 7 bancomate, prin aplicarea unor dispozitive confecționate artizanal în interiorul fantei de eliberare a banilor.

Astfel, la efectuarea tranzacției, bancnotele eliberate ar fi rămas blocate în interior, ATM-ul fiind scos din uz.

De asemenea, în urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că cel în cauză ar fi fost implicat în peste 50 de fapte de retrageri frauduloase de numerar din ATM-uri de pe raza județelor Alba, Sibiu, Hunedoara, Timiș, Arad și Bihor.

Valoarea totală a prejudiciului cauzat urmează a fi stabilită.
Bărbatul a fost identificat pe raza județului Caraș Severin, polițiștii clujeni, însoțiți de criminaliști și luptători S.A.S, efectuând o percheziție la domiciliul acestuia.

Acesta a fost escortat la Cluj-Napoca, unde a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Pentru documentarea activității infracționale a bărbatului, polițiștii clujeni au fost sprijiniți de polițiști din Caraș Severin, sub coordonarea Direcției de Investigații Criminale.

Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale și identificarea tuturor persoanelor implicate.

masca-medicala
Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii