Polițiștii clujeni au prins mai mulți hoți din tot județul

Polițiștii au reținut un tânăr pentru comiterea faptei de tentativă la infracțiunea de tâlhărie. Acesta ar fi încercat să sustragă geanta unei persoane în vârstă, fiind oprit de larma creată de către persoana vătămată.

La data de 6 februarie a.c., Secţia 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii a fost sesizată prin plângere de către un bărbat, în vârstă de 80 de ani, din comuna Luna, cu privire la faptul că, în data de 05.02.2018, în timp ce se afla pe o stradă de pe raza localității Luna, a fost lovit cu pumnul în zona feţei de către un băiat, care, în acelaşi timp, i-a cerut geanta pe care o avea asupra sa.

În urma verificărilor efectuate, a fost identificat tânărul care l-ar fi agresat pe bărbatul în vârstă de 80 de ani, stabilindu-se că e un minor în vârstă de 14 ani, din Luna. Acesta ar fi abordat persoana vătămată și i-ar fi cerut geanta, în urma refuzului acesteia aplicându-i lovituri. Tânărul nu ar fi reușit să ia geanta bărbatului întrucât strigătele de ajutor ale acestuia au alarmat persoanele din zonă.

În urma probatoriului administrat, a fost dispusă reținerea tânărului pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de tentativă la tâlhărie.

REȚINUT PENTRU FURT CALIFICAT, ACCES ILEGAL LA UN SISTEM INFORMATIC ȘI TENTATIVĂ DE OPERAȚIUNI FINANCIARE FRAUDULOASE

 

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, a fost identificat un bărbat, de 36 de ani, din Cluj-Napoca, bănuit de comiterea de furturi din buzunare.

Din cercetări a rezultat că, la data de 25.11.2017, în intervalul orar 12:30–13:00, în timp ce persoana vătămată se deplasa cu un troleibuz pe raza municipiului Cluj-Napoca, bărbatul i-ar fi sustras din geantă portmoneul ce conţinea acte şi bani, iar ulterior ar fi încercat de două ori să acceseze contul bancar al acesteia, folosindu-l la un bancomat.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, tentativă la infracţiunea de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și acces ilegal la un sistem informatic.

Cercetările continuă în vederea probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

REȚINUT ȘI ARESTAT PREVENTIV PENTRU FURTURI

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un tânăr cercetat pentru comiterea mai multor furturi de pe raza municipiului Cluj-Napoca. Ulterior, tânărul a fost arestat preventiv.

La data de 6 februarie a.c., polițiștii au reținut pentru 24 de ore un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Cluj-Napoca, cercetat pentru comiterea mai multor furturi de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Conform probatoriului administrat, la data de 29.10.2017, cel în cauză ar fi pătruns fără drept într-o locuință, de unde ar fi sustras un laptop, produse cosmetice și alte bunuri, faptă prin care ar fi creat un prejudiciu de circa 3.000 de lei.

De asemenea, acestea este cercetat pentru comiterea altor trei furturi din magazine de pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În urma reținerii, bărbatul a fost prezentat magistraților, fiind dispusă arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

 

Polițiștii din Turda au identificat și reținut un bărbat pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie.

La data de 6 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat, de 25 de ani, din Turda, bănuit de comiterea unei tâlhării.

În fapt, în noaptea de 10/11.10.2017, cel în cauză, în timp ce se afla pe strada Calea Victoriei, din Turda, ar fi deposedat un bărbat, prin violență, de o borsetă care conținea documente de identitate și alte bunuri, în valoare de circa 100 de lei.

Bărbatul este cercetat de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal.

Latest articles

Related articles