Acasă Administrativ Politicienii se ceartă, gunoaiele ramân! Alin Tișe cere demisia lui Mihai Seplecan!

Politicienii se ceartă, gunoaiele ramân! Alin Tișe cere demisia lui Mihai Seplecan!

colecteaza selectiv

Criza gunoaielor este departe de a se fi încheiat. Dacă la sfârșitul săptămânii trecute Consiliul Județean Cluj se lăuda cu crearea la Turda a unei rampe de gunoi temporare, azi avem deja mai multe reacții și puncte de vedere diferite.

Prima obiecție a venit din partea Companiei de Apă Arieș. Aceasta explică faptul că în zona Turda există mai multe zone de protecție a surselor de apă potabilă în care este exclusă amenajarea unor astfel de rampe, chiar și cu caracter temporar. Pe românește, Turda nu vrea rampă de gunoi la ea acasă.

A doua reacție este una politică. Aceasta susține crearea unui depozit temporar de către RAADPP în comuna Feleacu. Iar de aici încep acuzațiile vizavi de blocarea obținerii avizului de mediu la nivelul Agenției de Mediu/Minister. Evident, totul în favoarea unei firme private din București cu care s-ar fi negociat în secret. Mai mult, aflăm din comunicatul de presă al lui Alin Tișe că firma respectivă a cumpărat teren și utilaje în secret, în baza negocierilor cu Președintele CJ. Așa că… i se cere demisia.

Conlcuzia ? Țara arde și babele se piaptănă!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version