Partidul Puterii Umaniste, magnet pentru sportivii clujeni

Recent înfiinţatul partid al Puterii Umaniste (PPU) este alegerea politică a tot mai multor clujeni. Numai în ultimele zile, multe personalităţi din lumea sportului clujean au ales acest partid condus, la Cluj Napoca, de preşedintele organizaţiei, doctorul Şerban Rădulescu.

Conform datelor puse la dispoziţie de conducerea filialei clujene a PPU, majoritatea noilor membri nu au mai fost implicaţi politic până în acest moment.

De pildă, Mihai Tritean şi Ionuţ Iancu sunt două nume importante din lumea sportului clujean, care au ales să intre în Partidul Puterii Umaniste. Numele lui Tritean este strâns legat de lumea handbalului, acesta evoluând la Armătura Cluj şi Universitatea Cluj, precum şi în campionatul ungar, iar cel al lui Iancu de culturism şi box.

Mihai Tritean a declarat că a ales Partidul Puterii Umaniste “pentru că aici am găsit susţinere pentru un proiect destinat sportului clujean, proiect la care vor adera numeroşi sportive. Am ajuns să cred că nu putem sschimba nimic dacă nun e implicăm politic”

Ionuţ Iancu este un sportiv şi un antreprenor de succes. Între sport şi afacere a avut timp să se licenţieze în marketing la Universitatea Babeş Bolyai, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, în prezent urmând cursurile Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca, Facultatea de Construcţii.

A fost campion naţional absolut la culturism, în anul 2010, iar în acest an a cucerit medalia de bronz la Campionatele Naţionale de box, seniori,
categoria supergrea.

Motivându-şi opţiunea politică, Iancu a declarat: “Am ales să mă alătur echipei PPU pentru că aici am cunoscut mulţi oameni competenţi, bine intenţionaţi, care vor să facă o schimbare seriosă în societate.
mulţi oameni interesanţi, competenţi, inteligenţi, deschişi la discuţii şi sugestii, care au ajuns în vârf, în diferite domenii şi, cel mai important, vor să facă împreună ceva palpabil, concret. Vor o schimbare în modul de a percepe politica şi de a acţiona în interesul tuturor, fără a aştepta recompense sau din interese personale. Cred şi sper că împreună cu ei să avem multe reuşite şi să ducem la bun sfârşit proiectele propuse.”

La rândul său, preşedintele PPU Cluj, doctorul Şerban Rădulescu a declarat că, în scurt timp, alte nume importante din lumea sportului clujean îşi vor anunţa intrarea în Partidul Puterii Umaniste.

CM

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii