Olimpia Cluj se pregătește de Champions League

După o scurtă vacanță în care și-au aflat și adversarele din faza grupelor UEFA Women’s Champions League, Campioanele României încep perioada de pregătire.

Programul de pregătire al clujencelor va fi unul încărcat dar și diversificat, acestea urmând ca în toată luna Iulie și câteva zile din luna August, să se antreneze în 3 locații diferite.

Reunirea lotului va avea loc Miercuri, 1 Iulie de la ora 18:00 la Baza Sportivă Ardealul, zi în care începe și prima parte a stagiului de pregătire al olimpicelor.

Olimpia se va pregăti la Cluj până în 10 Iulie, urmând să se deplaseze la Vatra Dornei în perioada 11-20 Iulie, Austria-Heiligenkreuz (23-30 Iulie) și din nou la Cluj în perioada 1-5 Iulie.

Întrebat ce așteptări are de la această perioadă de pregătire, antrenorul Mirel Albon a afirmat că își dorește ca jucătoarele sale să ajungă la o formă fizică bună.

„Sper ca după aceste 6 saptămâni de pregătire intensă, jucătoarele noastre să se apropie cât mai mult, atât din punct de vedere fizic cât și tehnico-tatic de marele jucătoare ale lumii, pe care le-am putut vedea, si le putem vedea în continuare la Campionatul Mondial de Canada.”

După perioada de pregătire, Olimpia se va deplasa în Slovenia pentru a disputa meciurile grupei 5 din cadrul UEFA Women’s Champions League, sezonul 2015-2016.

În această grupă, Olimpia v-a juca în 9, 11 și 14 August împotriva campioanei Muntenegrului – WFC Ekonomist, campioanei Estoniei – Parnu JK și în ultimul meci, împotriva gazdei, campioana Sloveniei – WFC Pomurje.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.