Ofertă specială de Ziua Femeii de la Farmec!

macheta_frumusetea_romanesca_web

Primăvara începe cum nu se poate mai frumos în special pentru doamne și domnișoare, cu un martie presărat cu sărbători și cadouri speciale. In luna dedicată frumuseţii feminine, Farmec își dorește să le ofere doamnelor și domnișoarelor un răsfăț deosebit!

Astfel, în perioada 7-9 martie 2014, orice produs de minim 10 lei cumpărat din magazinul Farmec situat în Cluj-Napoca, pe strada București, numărul 55, va fi însoțit de un cadou special. Oferta Farmec este dedicată atât doamnelor și domnișoarelor care își doresc să pășească în primăvară cu aliați de nădejde, care să le pună în evidență frumusețea naturală și feminitatea , cât și domnilor aflați în cautarea unui cadou special pentru doamnele din preajma lor.

Farmec îi invită așadar pe toți clujenii, și nu numai, să se lase inspirați de produsele din magazin și să aleagă darul ideal pentru persoana specială din viața lor!

Programul magazinului Farmec de pe strada București, numărul 55 va fi următorul: în 7 martie între orele 8-20, iar în 8 şi 9 martie între 9-18.

gerovital031072

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.