Octavian Buzoianu, candidatul PSD+ALDE: Forța vine din unitatea comunității

Partidul Social Democrat Cluj a renunțat la candidatura lui Aurelia Cristea, înlocuind-o cu a lui OctavianBuzoianu, ca urmare a unui parteneriat electoral cu Partidul Alianța Liberalilor și Democraților. Buzoianu candidează pentru funcția de primar al Municipiului Cluj-Napoca, independent, dar susținut de ALDE și PSD, cu un proiect numit “Clujul unui million de oameni”, întins pe o perioadă de 40 de ani, urmând ca programul să îl prezinte în zilele următoare.

„Am convingerea că la proiectul meu, pe care îl voi prezenta în zilele următoare, vă veți referi mulți ani, indiferent unde voi fi eu”.
În privința deciziilor referitoare la proiectele sale, în urma susținerii din partea partidelor ALDE, respectiv PSD, acesta neagă faptul că ar putea depinde de vreunul dintre partide: „În 61 de ani de viață și 40 și ceva de activitate, nu m-am asociat niciunui partid, cu excepția aventurii APR, și nu voi face asta niciodată, chiar dacă am prieteni în toate partidele politice. Accept sprijinul tuturor, indiferent de culoare politică, deoarece dacă dorim să facem lucruri mari, putem doar împreună. Faptul că sunt susținut nu înseamnă că depind de acele partide.”

Referitor la „manipulările, exagerările”, spune el, din ultimele 24 de ore, acesta a declarat că: „Modul în care unii încearcă să îl eticheteze pe Buzoianu are scopul de a intoxica electoratul și să ridice nivelul de agresivitate în societatea clujeană, în niciun caz să dezbată lucruri serioase și cu atât mai puțin să informeze corect cetățenii. Dați-mi voie să nu accept niciun fel de etichetă din partea nimănui, ci să am personalitatea și gândurile mele. Dacă adversitatea pentru un partid este mai intensă decât dragostea pentru Cluj înseamnă că acei oameni iubesc Clujul la nivel de povești pe la colțuri, și nu cu adevărat profund. Doar împreună putem face ceva, haideți să construim viitorul Clujului. Forța vine din unitatea comunității. Municipiul Cluj trebuie să devină un oraș de forță, este o viziune la care lucrez de mulți ani. Simțind frământările Clujul din ultimii ani, am decis să fac publică această viziune.”

Laura Ciobăniță

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.