Oamenii din Petreștii de Jos s-au săturat de promisiuni. Ei au protestat pentru că nimeni nu le repară drumul distrus de Bechtel

150 de locuitori din localitatea Petreștii de Jos au protestat astăzi pe drumul judeţean distrus de compania Bechtel pe vremea când s-a construit Autostrada Transilvania. De atunci şi până astăzi nimeni nu le-a asfaltat drumul.

Sătui de promisiunile din ultimii opt ani, oamenii spun că au ajuns la capătul răbdării. Cu mic, cu mare, localnicii au mărşăluit pe drumul judeţean care leagă Turda de Petreştii de Jos.

foto: TVR Cluj
foto: TVR Cluj

OVIDIU IOAN ANCA, organizator protest: La 6 luni de zile primim ceea ce se vede aici, un nisip, ne-au făcut plajă la baltă, care la prima ploaie se şterge şi este un dezastru.

Oamenii spun că pierd foarte mult timp în drumul lor spre locul de muncă şi nici nu îşi mai permit să investească lunar sute de lei în reparaţiile autoturismelor.

Drumul a fost asfaltat ultima dată în 2003, însă zona a fost tranzitată ani de zile de utilajele companiei Bechtel, cea care a construit Autostrada Transilvania.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii