O nouă explozie într-un bloc din Cluj! O tânără de 21 de ani este în comă, iar șapte apartamente și 24 de mașini au fost avariate

O tânără de 21 de ani se află în comă și a fost transportată la Spitalul de Arși din București cu arsuri pe 46 la sută din suprafața corpului, șapte locuinte au fost avariate și 24 de mașini au fost avariate. Acesta este bilanțul exploziei produsă, probabil, în urma unei acumulări de gaze, ce a avut loc în această dimineață într-un bloc de pe strada Fântânele, din cartierul Grigorescu.

Martorii spun explozia s-a produs în jurul orei 6 și că deflagrația a zguduit din temelii întregul bloc.

”Am ieşit în balcon şi deja se vedeau flăcăra şi geamul aruncat de la bucătărie şi grilajul. Se pare că explozia s-a produs în momentul în care fata a aprins lumina”, spune o femeie care locuiește în blocul în care s-a produs explozia.

În apartament locuiau două fete în chirie. În momentul exploziei doar una dintre ele se afla în locuinţă.

ANDREI BIRIŞ, purtător de cuvânt ISU CLUJ: ”Au mai fost complementar, rănite încă două persoane, care au fost transportate la spital. Aceste persoane au fost rănite ulterior producerii exploziei în momentul în care au fost evacuate, s-au tăiat în diverse obiecte contondente producerii exploziei. Cel mai probabil explozia s-a produs urmare a unei acumulări de gaze de la aparatul de gătit sau la boilerul pentru încălzit apa.”

Proprietara apartamentului spune că anul trecut a solicitat unei firme private o revizie a instalaţiilor de gaze, însă acestea ar fi fost făcute superficial: ”Verificările au fost făcute cât se poate de superficial şi ulterior am constatat că sunt scurgeri mari. I-am chemat pe cei de la E-ON, au remediat problema dar sigur nu au eliberat niciun proces verbal în care să rezulte că au fost scurgeri.”

Explozia de astăzi este a doua produsă la Cluj în mai puțin de o săptămână.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

1 comentariu

  • E-on nu face lucrari de reparatii, doar iti inchide gazul pana aduci tu o firma autorizata; ei doar constata daca reparatiile sunt bine facute