O nouă ediţie a “Campionatului Internațional de Gătit în Aer Liber” la Cluj Napoca

Luna septembrie aduce din nou la Cluj Napoca “Campionatului Internațional de Gătit în Aer Liber”. Competiţia din acest an va fi condimentată cu mai multe elemente de noutate.

Unul dintre ele este prima competiţie Internațională Continentală de tip Black Box din România. În cadrul concursului fiecare concurent va primi prin tragere la sorți o cutie cu ingrediente surpriză, cu care vor trebui să pregătească câte un preparat conform categoriilor de concurs. În plus, la Polus va avea loc primul Grill Party Show cu cel mai mare grill rotisor vertical din România, unde se vor găti aproape 600 de kilograme de carne.

Tot anul acesta, în cadrul evenimentului, membrii organizaţiei Federazione Italiana di Pasticceria Gelateria e Cioccolateria din Sicilia vor pregăti o Cassata Siciliană de 150 de kilograme. De asemenea evenimentul va mai cuprinde un Pizza Racing Show, demonstraţii de carmangerie tradiţională românească, demonstraţii de bucătărie fusion euro-orientală, bartenders’ Black Box Competition, cantina comunistă Polus Center, și mai mult, în fiecare an avem alături de maeştri bucătari şi maeştrii vinului în cadrul paradei somelierilor.

Nelipsită din program va fi şi în acest an o nouă ediție de Master of Flames Cooking Show, bucătărie ciobănească românească. Tot aici va fi construită o stână tradiţională românescă după modelul celor din Munţii Căpăţânii.

Punctul culiminant al evenimentului va avea loc sâmbătă, 12 septembrie, de la ora 20,30, când pe scenă își vor face apariția membrii trupei Iris cu un spectacol incendiar.

Campionatul Internațional de Gătit în Aer Liber, Cupa Polus Center în Gastronomie, va avea loc în perioada 11-13 septembrie 2015, în parcarea centrului.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.