O femeie din Mintiu Gherlei a tranșat cu un bolovan disputa cu presupusa amantă a soțului ei

Andreea P., în vârstă de 19 ani, barmaniță în localitatea clujeană Mintiu Gherlei, se îndrepta ieri spre casă, după ce-și terminase programul de lucru. Brusc, s-a trezit cu calea blocată de o mașină, din care a coborât o consăteană furioasă foc pe ea.

Tânăra a încercat să o evite și a luat-o la fugă, refugiindu-se în curtea unei case, în care, ghinion, gazda nu se afla acasă. Fără să stea pe gânduri, urmăritoarea a apucat un bolovan, pe care l-a aruncat peste gard, în direcția fetei. Nu a nimerit-o în cap, acolo unde ar fi vrut, ci în glezna piciorului drept. Lovitura a fost, însă, extrem de dură, iar femeia s-a prăbușit la pământ.

”Am mai avut și în ianuarie probleme cu ea, când m-a bătut chiar în bar. Spunea că am avut o relație cu bărbatul ei, și, de la o vreme, mă urmărește peste tot, atât de mult încât nici nu mai pot ieși pe stradă fără să nu dau ochii cu ea”, ne-a declarat Andreea P.

Polițiștii din comună au venit la locul incidentului.

”A venit șeful de post, dar femeia n-a vrut să recunoască nimic, și, din păcate, n-a fost nimeni acolo să confirme agresiunea. Dar, m-am dus la spitalul din Gherla, unde a fost constatată lovitura și medicii m-au trimis la IML Cluj”, a mai spus tânăra.

Legiștii clujeni i-au eliberat, astăzi, fetei un certificat medico-legal, prin care îi recomandă trei zile de îngrijiri medicale. Cu acest document, tânăra va depune o plângere penală împotriva agresoarei.

Sorin Grecu

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.