Nelu – zis Unguru, un haiduc local din Cășei, a umplut de sânge doi bărbați din sat

Miercurea trecută Cristian C., în vârstă de 29 de ani, din Căşei a fost bătut măr în faţa barului sătesc de un localnic, Nelu – zis Unguru`, celebru prin isprăvile sale.

Povesteşte victima: “Mă aflam în bar, când a apărut Nelu. A schimbat câteva vorba cu cineva, la o masă, după care s-a repezit direct la mine, m-a scos din local şi a început să mă lovească peste tot, cu pumnii şi apoi – eu fiind căzut la pământ – cu picioarele. Mi-a zis că demult intenţiona s-o facă, fiindcă avea oftică pe mine.”

Tânărul a trecut peste incident, răbdând bătaia primită, fără să facă plângere la poliţie, însă situaţia avea să ia amploare sâmbătă, 28 martie, când tatăl lui Cristian a avut îndrăzneala să-l întrebe pe Nelu ce-a avut cu fiul său.

Povesteşte, la rândul său, Ioan C., tatăl tânărului, un bărbat în vârstă de 61 de ani: “Avea, prinsă la bicicletă, o toporişcă şi întrebarea mea l-a enervat atât de tare, încât a lăsat bicicleta şi a fugit după mine în curtea fratelui meu, unde mă refugiasem. Acolo, mi-a dat cu ea în cap, deşi soţia mea se tot străduia, cu o mătură, să-l împiedice.”

Cu sângele şiroind din cap, Ioan C. a sunat la poliţia locală, iar şeful de post, sosit de urgenţă la faţa locului, l-a transportat la Spitalul din Dej, pentru a i se acorda primul ajutor.

Luni, tatăl şi fiul se aflau la IML Cluj, unde medicii le-au eliberat câte un certificate constatator, în care le recomandau – fiului şase zile de îngrijiri medicale, iar tatălui, nouă. Documente cu care cei doi bărbaţi s-au întors la sediul poliţiei din Căşei, pentru a face plângere penală împotriva “haiducului” Nelu – zis Unguru`.

Sorin Grecu

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii