Neîncrezători în ancheta internă şi timoraţi de director, părinţii elevului din Viişoara bătut de profesorul de sport l-au transferat pe băiat la o şcoală din Câmpia Turzii

Scandalul în cazul elevului Szasz Flaviu, de la Şoala Generală din Viişoara, care, pe de 5 martie, a fost bătut de profesorul de sport, este departe de a fi finalizat. Părinţii elevului spun că au fost obligaţi să-l transfere pe acesta la o şcoală din Câmpia Turzii.

“M-a sunat directorul şcolii, Claudiu Inglezan, să-mi spună că toţi colegii lui Flaviu au declarat că băiatul nostru minte şi-l scot, astfel, basma curată pe profesorul Crişan Tripon. Eu am să mă duc până la capăt, fiindcă sunt copii care au văzut scena şi vor depune mărturie în favoarea lui Flaviu. Până atunci, ca să nu mai avem de-a face cu directorul şi profesorul de sport, l-am mutat pe băiat la un liceu din Câmpia Turzii. Pe deasupra, Tripon l-a ameninţat pe Flaviu, chiar de faţă cu noi, că o să şi-o ia de la el şi de la colegi”, ne-a spus, indignată, mama băiatului.

În altă ordine de idei, părinţii continuă să bată drumul Clujului, pe la diverse clinici, pentru a-şi duce la consultaţii băiatul care prezintă stări dese de ameţeală. Acesta s-a prezentat, astăzi, la IML Cluj, unde medicii i-au eliberat un certificate medico-legal, în care se confirmă existenţa leziunilor pe faţa băiatului şi i-au recomandat un nou consult amănunţit, la Clinica de Neurologie.

Sorin Grecu

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii