Modernizarea Pieței Gării, finalizată până pe 30 iunie

Primarul Emil Boc a anunțat în urma unei vizite pe șantierul din Piața Gării că lucrările vor fi finalizate până la sfârșitul lunii iunie. Odată cu modernizarea pieței va fi finalizată și unificarea pasajelor.

”Șantierul din Piața Gării va fi finalizat pe 30 iunie. Întreaga circulație din Piața Gării va fi restructurată.  Va fi amenajat un stand de taxi, dar și parcări pentru ceilalți clujeni ce vin la gară. În acest moment se lucrează la unificarea pasajelor de la gară. De pe strada Horea se va putea ajunge la gară, pe peron, sau la Dedeman, fără a fi nevoit să mai ieși la suprafață. Șoferii care vin din zona Baciu și vor să ajungă pe strada Oașului sau bulevardul Muncii și care treceau prin fața gării, de la Podul Locomotivei va exista o presemnalizare pentru a trece prin spatele gării, pe strada Fabricii de chibrituri pentru a evita crearea unei aglomerații suplimentare. Au fost amenajate banci, au fot plantați arbori și acum este o piață europeană cu care ne putem mândri, schimbînd radical imaginea anterioră care nu era pe măsura Clujului Capitală Culturală Europeană”, a declarat primarul Emil Boc

Clujenii s-au declarat mulțumiți de felul în care arată acum Piața Gării, sugerînd doar să fie prezentă Poliția Locală pentru ca oamenii fără adăpost să nu acapareze pasajele proaspăt renovate. De asemenea, echipele de salubrizare să verifice constant zona pentru a îndepărat eventualele deșeuri.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.