Acasă Administrativ MASTER COOK-PRIMA EDIŢIE INTERNAŢIONALĂ DE GĂTIT ÎN AER LIBER LA CÂMPIA TURZII

MASTER COOK-PRIMA EDIŢIE INTERNAŢIONALĂ DE GĂTIT ÎN AER LIBER LA CÂMPIA TURZII

INTERNATIONAL POLICE ASSOCIATION (IPA) SECŢIA ROMÂNĂ REGIUNEA 2 şi 3 CLUJ NAPOCA ÎN PARTENERIAT CU PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII, organizează prima ediţie internaţională a concursului de gătit în aer liber,”MASTER COOK”, care se desfăşoară la Câmpia Turzii, Parcul Municipal, în perioada 18-20 septembrie 2015.

Campionatul de gătit în aer liber ”MASTER COOK” este un eveniment tip competiţie, organizat la nivel internaţional, unde poate să concureze orice persoană din ţară şi străinătate.

La competiţie s-au înscris în jur de 15 de echipe din România, Ungaria şi Slovacia, care vor concura la trei categorii de preparate, gătite la foc de lemne, în aer liber.

Echipele îşi vor săvârşi opera gastronomică din bucăria tradiţională naţională şi internaţională într-un interval de patru ore.

Juriul desemnat de către organizatori va puncta: gustul mâncării gătite la faţa locului, aspectotul interior şi exterior, precum şi dexteritatea concurentului.

Concursul de gătit în aer liber MASTER COOK are loc pe 19 Septembrie, între orele 9.00-13.00, în Parcul Municipal din Câmpia Turzii.

SERVICIUL RELAŢII PUBLICE

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version