Mașini de epocă – Retromobil Club România – filiala Cluj-Napoca

retro

Toți iubitorii și colecționarii mașinilor de epocă sunt invitați la  Retro Parada Primăverii, în data de 20 aprilie 2013, eveniment organizat de Retromobil Club România – filiala Cluj-Napoca, în colaborare cu Primăria Cluj-Napoca si Cora Cluj.

Se estimează o participare de 30 de automobile de epocă din întreaga ţară şi se mizează pe prezenţa publicul clujean interesat de maşini de epocă.

Manifestarea  Retro Parada Primăverii  îşi propune să expună automobilele de epocă participante pe platoul din Piaţa Unirii (între orele 9.30 şi 11.30), urmată de o paradă prin centrul oraşului, cu punct terminus în parcarea de la Cora (între orele 12-13.30). În locurile de staţionare vor fi prezentate publicului toate automobilele participante, care apoi pot fi văzute de aproape.

România se află în topul primelor zece ţări din Europa care au introdus automobilul şi este a şasea ţară care a organizat curse de automobile. În România, însă, nu există un Muzeu al Automobilului, iar Retromobil Club Romania este un adevărat muzeu pe patru roţi, ori de cate ori organizează un eveniment.

Adelina Cujbă

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii